ANPC

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

GUVERNUL ROMANIEI
AUTORITATEA NATIONALA PENTRU
PROTECTIA CONSUMATORULUI

Telefonul consumatorilor
0219551

Proiectul ordonantei care modifica legislatia in domeniu protectiei consumatorilor a fost in dezbatere publica

06-02-2019
        Pe data de 5 februarie 2019, a avut loc, la Aula Magna a Academiei de Studii Economice din Bucuresti, dezbaterea publica privind Proiectul de Ordonanta de urgenta care modifica legislatia actuala in domeniul protectiei consumatorilor, propusa de ANPC. 
La intalnire, alaturi de echipa manageriala a Autoritatii Nationale de Protectia a Consumatorilor, condusa de presedintele acesteia, Marius Pirvu, au participat peste 75 de reprezentanti ai ONG-utrilor de profil, mediului de afaceri, societatii civile si presei. 
In cadrul discutiilor, care au durat mai bine de doua ore, s-au dezbatut principalele teme cuprinse in Proiectul de ordonanta, urmand ca fiecare dintre cei prezenti, dar si alte structuri sau persoane doritoare sa trimita la sediul ANPC sau pe adresa de e-mail dedicata, cabinet@anpc.ro, propunerile pe care le au de facut pentru imbunatatirea Proiectului, in scris,. ANPC va posta, in urma analizei acestora, pe site-ul propriu, forma finala de Proiect de ordonanta pe care o va propune, mai departe Guvernului Romaniei. 

Biroul de presa
06.02.2019