ANPC

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

GUVERNUL ROMANIEI
AUTORITATEA NATIONALA PENTRU
PROTECTIA CONSUMATORULUI

Telefonul consumatorilor
0219551

Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor cauta cele mai bune solutii pentru problemele cetatenilor din Regiunea Sud-Vest Oltenia

18-10-2018

Pe data de 18 octombrie 2018, a avut loc, in judetul Mehedinti, o intalnire de lucru a reprezentantilor Comisariatului Regional pentru protectia Consumatorilor Sud-Vest Oltenia, cu conducerea Autoritatatii Nationale. 
La intalnire au participat Comisarul sef regional, alaturi de comisarii sefi adjuncti ai Comisariatelor Judetene pentru Protectia Consumatorilor Valcea, Olt, Dolj, Mehedinti si Gorj. 
Acestia, impreuna cu Presedintele ANPC, Marius Pirvu, Vicepresedintele ANPC, Liliana Minca, si Secretarul general, Mihaela Irina Ionescu, au analizat activitatea desfasurata de institutie, in primele trei trimestre ale anului, in Regiunea Sud-Vest Oltenia, precum si pentru fiecare judet in parte, reprezentat la intalnire. 
Totodata, au fost discutate modalitatile de imbunatatire a activitatii, precum si masurile necesare pentru aceasta, in perioada imediat urmatoare, pana la sfarsitul anului. 
Comisarii olteni au prezentat si discutat impreuna cu conducerea Autoritatii Nationale pentru Protectia Consumatorilor si principalele chestiuni legate de bugetul institutiei pentru anul 2019.
Aceasta intalnire face parte dintr-o serie de reuniuni regionale, in cadrul institutiei, care au menirea de a analiza activitatea acesteia, la zi, dar si de a gasi cele mai bune solutii pentru a eficientiza si imbunatati modul in care Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor, in ansamblul ei, vine in sprijinul cetatenilor, in fiecare moment. 

Biroul de presa
18.10.2018